به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری استان همدان، مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری استان همدان کتاب «تا کِی اسیر قلاب؟» را مجموعه اشعاری با رویکرد اجتماعی و طبیعت برشمرد و گفت: اشعار این کتاب با قالب «نیمایی» و «چهارچاره» برای رده سنی نوجوانان سروده شده که از سوی انتشارات «شهرستان ادب» روانه بازار کتاب شده است.
مریم زندی، غلامرضا بکتاش اهل ملایر را از شاعران برجسته عرصه ادبیات کودک و نوجوان کشور دانست و گفت: داوری جشنواره شعر فجر، برگزیده جشنواره شعر فجر، چاپ بیش از 40 عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان، کارشناس مجله کیهان بچه ها، مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و... بخشی از کارنامه ادبی این شاعر توانمند و خوش ذوق همدانی است.
وی میهمان ویژه و منتقد کتاب این برنامه را «اسماعیل الله دادی» از شاعران شهرستان بروجرد عنوان کرد و افزود: کتاب هایی چون «کفش های لنگه به لنگه»، «ماسک ضد پلیس»، «کبوتر و تانک»، «دوربین خدا» و «چهره ات چه قدر آشناست» بخشی از آثار این نویسنده و شاعر کودک و نوجوان است.
زندی آغاز فعالیت «خانه ادبیات کودک و نوجوان» حوزه هنری استان همدان را سال 1389 اعلام کرد و گفت: برگزاری کارگاه های ادبی شاخص با چهره هایی چون فرهاد حسن زاده، بیوک ملکی، مصطفی رحماندوست، شهرام شفیعی، شاهین رهنما، ناصر کشاورز و همچنین برگزاری بیش از 110 جلسه قلمک، 100 جلسه شعر کودک و نوجوان و چاپ کتاب های «امروز من شاعر شدم»، «ماه اسمش را نوشت»، «آسمان خانه ما»، «احترام گل ها»، «بابک پسر ایرانی» و تولید آلبوم های موسیقی چون «صدای خیس باران» و «مهتاب لالا» وتولید مستند «با دو چشمم می چشم» را از جمله فعالیت های خانه ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری استان همدان در سالیان گذشته است.