به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه هنری استان همدان، محسن صیفی کار با بیان اینکه هنر انقلابی، هنری عمیق، پویا، دینی و در حال رشد و تعالی است بیان کرد: اثر هنری ای که موجب تحول معنوی در خالق و مخاطب نشود هنر انقلابی و اسلامی نیست و شاید فقط بر مبنای عقلانیت فردی و مادی تعریف شده باشد.
وی تلمّذ و تهذّب را دو مولفه اصلی هنرمند انقلابی و اسلامی دانست و تصریح کرد: تکنیک و فنون کار باید از محضر اساتید شایسته احصا شود اما تهذیب نفس، خلوت، تفکر، عبادت و پروش روح است که به ظاهر اثر هنری روح و حیات می بخشد و اثر بخشی آن را عمیق می کند.
نویسنده کتاب« حدیث حاضر غایب» ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی را یکی از مصادیق هنر انقلابی و اسلامی عنوان کرد و افزود: اگر از 8 سال جنگ تحمیلی، مفاهیم دینی، اعتقادی و هنر انقلابی و اسلامی را بگیرم به جنگ های بی روح پارتیزانی جنگ جهانی دوم تبدیل خواهد شد و با استفاده همین ابزار هنر انقلابی است که می توان تاریخ ارزشی بی بدیل خود را حفظ و به آیندگان به شیوه جذابی منتقل کنیم.
محسن صیفی کار وضعیت ادبیات پایداری در استان همدان را با توجه به حضور شخصیت های نظامی و نقشآفرین در دفاع مقدس و همچنین نویسندگان برجسته این حوزه همچون حمید حسام و بهناز ضرابی زاده مطلوب ارزیابی کرد و گفت: استان همدان از نخستین استان ها در سطح کشور بود که کارنامه تاریخی خود را در سه قسمت انقلاب اسلامی، کردستان و دفاع مقدس در 4 جلد به چاپ رساند.
نویسنده کتاب «ملازم اول، غواص» به آخرین پروژه تاریخ شفاهی خود با عنوان «شیوه نامه نمایه نویسی دفاع مقدس» در استان همدان اشاره کرد و گفت: در این پروژه هر عنوان کتاب که با موضوع ایثار و شهادت، با محوریت استان همدان به چاپ رسیده باشد جمع آوری می شود که قرار است از سوی حوزه هنری استان همدان ارائه شود.
گفتنی است محسن صیفی کار در سال 98 دو جلد کتاب «حدیث حاضر غایب» و «ملازم اول، غواص» را از سوی نشر سوره مهر روانه بازار کرد؛ در کارنامه ادبی وی آثار بسیاری چون «10 متری چشمان کمین»، «گنجنامه»، «مروارید سخن» و ... به چشم می خورد. همچنین وی نگارش 12 جلد کتاب شعر و داستان کودک و نوجوان را به پایان رسانده است.